MAMMUT   MAMMUT
Cum Cumpar

Pasul 1: Alegere produse

Folosind meniul din stanga, puteti naviga prin categoriile sau lista brand-urilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste cerintelor dumneavoastra, apasati pe butonul: 
in_cos.jpg

Puteti adauga produsul in cosul de cumparaturi direct din lista de produse sau din pagina de prezentare a produsului.

Pasul 2: Operatii in Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa vizualizati lista produselor,  sau sa renuntati la unuele sau chiar la toate produsele din cos. 
Pentru a mai adauga produse in cos, va trebui sa va intoarceti in magazin pentru selectarea altor produse. 
in cos_1.jpg
Daca produsele adaugate la comanda si cantitatile sunt conform cu ceea ce doriti, va trebui sa creati o comanda de vanzare. Veti putea face acest lucru apasand butonul Finalizeaza comanda, care ne va trimite in pasul 3 de creare a unei comenzi online.

Pasul 3: Detaliile de livrare si comandarea produselor

In cadrul acestui pas va trebui sa completati detaliile privind livrarea comenzii. Va trebui fie sa completati profilul cu elementele standard de livrare, fie sa completati toate elementele din formular si sa apasati butonul "Trimite comanda". 

date.jpg


De stiut faptul ca se pot crea comenzi online chiar daca nu aveti un utilizator inregistrat in sistem, doar ca va trebui sa configurati de fiecare data elementele de livrare.