MAMMUT

Despre Noi

   Mammut Sports Group este o firma elvetiana cu o traditie de peste 150 de ani in producerea echipamentelor destinate activitilor montane.

   Kaspar Tanner a fost cel care a pus bazele afacerii in 1862 producand primele corzi in fabrica de la Dintikon.  In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial se lanseaza brandul de corzi Mammut , nume care simbolizeaza forta si rezistenta produselor.

   In anul 1978 este lansata prima colectie de jachete si pantaloni din GORE-TEX din colectia “Altitude”, iar in anii care au urmat au fost adaugate categorii noi de produse . In 1984 Mammut inventeaza pantalonii si jachetele softshell.

   Consacrarea pe piata de echipamente specializate vine in 1995 cand este lansata colectia Mammut Extreme cu cele mai tehnice si mai performante echipamente pentru expeditii montane la altitudini mari.

   Urmeaza la inceputul anilor 2000 etapa de expansiune, cand Mammut cumpara firmele Raichle, Ajungilak, Barryvox, Lucido, Snowpulse etc.

1.jpg

   Pe piata de echipamente outdoor din Romania brandul Mammut este prezent de la inceputul anilor 2000. Reprezentam cu mandrie aceasta firma elvetiana care are ca obiectiv principal calitatea deosebita a produselor si siguranta si confortul celor care le folosesc.

    Magazinul Mammut a fost deschis in 2005 si prin acesta dorim sa oferim o gama diversificata de produse de cea mai inalta calitate pentru toti cei care doresc sa mearga la munte , indiferent ca este vorba de o plimbare de cateva ore in natura sau de o expeditie pe un varf de peste 8000 de metri din Himalaya.

                                      David Neacsu - director general GD ESCAPADE SRL

magazinele Himalaya3.jpg


2.jpg


 


INFORMATII

Despre noi
Termeni si Conditii

CONTUL MEU

Cum cumpar
Cosul meu

UTILE

ANPC
tabele conversie
creat de
exclusiv pentru